Mijn favorieten

Wie is Wolfsgoed


Hans van Wolfswinkel (1980) is het herkenbare gezicht achter Wolfsgoed.

"In het dagelijkse leven ben ik getrouwd met Eveline en trotse vader van twee dochters. In mijn vrije tijd houd ik van een goed boek, kun je me tegenkomen op de racefiets of zie je me door Barneveld hardlopen. Dit was in een notendop wie ik ben, uiteraard hoop ik persoonlijk kennis te kunnen maken.” 

Hans: “Ik ben opgegroeid op een agrarisch bedrijf in het buitengebied van Barneveld. Na mijn hbo-opleiding ben ik als makelaar gaan werken bij een makelaarskantoor in landelijk vastgoed in de Betuwe. Om bredere kennis en ontwikkeling op te doen, ben ik vervolgens gaan werken als bedrijvenadviseur bij een bank. Na verloop van tijd begon het makelaarsvak in combinatie met het ondernemerschap weer te kriebelen. In 2016 gooide ik het roer om en besloot om een makelaarskantoor te starten in mijn eigen woonplaats Barneveld. Met veel liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht voor mensen zet ik mij hier volledig voor in. Graag heb ik mijn zaken goed geregeld en ben daarom officieel gecertificeerd en geregistreerd als makelaar – taxateur en beëdigd door de NVM." 
Linda Langerak is de secretaresse bij Wolfsgoed.

Linda: "Tijdens mijn HBO-studie ‘Office-Management’ aan Hogeschool
Schoevers in Arnhem heb ik stage gelopen in de makelaardij en merkte al vrij snel: ‘Dit is wat ik leuk vind!’ Om kennis te maken met andere vakgebieden heb ik nog bij een aantal ander soort kantoren gewerkt, maar nu ik weer werkzaam ben in de makelaardij voelt dit echt als ‘thuiskomen’. Met veel plezier ondersteun ik Hans parttime op kantoor met allerlei werkzaamheden. Van het opstellen van koopovereenkomsten en brochures tot het voorbereiden van taxaties…ik pak alles aan! Ik geniet van het contact met de klanten, ben behulpzaam en kom mijn afspraken met klanten graag na en hoop ook voor u iets te kunnen betekenen!"