Mijn favorieten

Wie is Wolfsgoed


Hans van Wolfswinkel


Hans van Wolfswinkel, makelaar en oprichter van Wolfsgoed.

 “Ik ben opgegroeid op een agrarisch bedrijf in het buitengebied van Barneveld. Na mijn hbo-opleiding ben ik als makelaar gaan werken bij een makelaarskantoor in landelijk vastgoed in de Betuwe. Om bredere kennis en ontwikkeling op te doen, ben ik vervolgens gaan werken als bedrijvenadviseur bij een bank. Na verloop van tijd begon het makelaarsvak in combinatie met het ondernemerschap weer te kriebelen. In 2016 gooide ik het roer om en besloot om een makelaarskantoor te starten in mijn eigen woonplaats Barneveld. Met veel liefde voor het vak en de persoonlijke aandacht voor mensen zet ik mij hier volledig voor in. Graag heb ik mijn zaken goed geregeld en ben daarom officieel gecertificeerd en geregistreerd als makelaar – taxateur en beëdigd door de NVM."
 


Linda Langerak

Linda Langerak is secretaresse bij Wolfsgoed.

Linda: "Tijdens mijn HBO-studie ‘Office-Management’ aan Hogeschool Schoevers in Arnhem heb ik stage gelopen in de makelaardij en merkte al vrij snel: ‘Dit is wat ik leuk vind!’ Om kennis te maken met andere vakgebieden heb ik nog bij een aantal ander soort kantoren gewerkt, maar nu ik weer werkzaam ben in de makelaardij voelt dit echt als ‘thuiskomen’. Met veel plezier ondersteun ik Hans parttime op kantoor met allerlei werkzaamheden. Van het opstellen van koopovereenkomsten en brochures tot het voorbereiden van taxaties…ik pak alles aan! Ik geniet van het contact met de klanten, ben behulpzaam en kom mijn afspraken met klanten graag na en hoop ook voor u iets te kunnen betekenen!"

Ciska van den Brink


Ciska van den Brink is kandidaat makelaar bij Wolfsgoed.

Ciska: “Na mijn HBO opleiding Vastgoed & Makelaardij in Groningen ben ik sinds 2010 met veel plezier gaan werken bij een van de grootste makelaarskantoren van Zwolle. Sinds 2011 ben ik komen wonen in het prachtige Barneveld en nu is het
tijd om in mijn eigen woonplaats aan de slag te gaan. Sinds 1 december 2018 ben ik begonnen als kandidaat makelaar bij Wolfsgoed Makelaardij. Ik geniet van de veelzijdige aspecten in de makelaardij en zal het kantoor op alle fronten gaan ondersteunen.
Graag ben ik u van dienst!”