Mijn favorieten

Waarom Wolfsgoed

Hans van Wolfswinkel, makelaar en oprichter van Wolfsgoed, is het herkenbare gezicht achter het jonge makelaarskantoor. Kenmerkend zijn de persoonlijke en frisse aanpak. Het kopen of verkopen van een huis is een unieke gebeurtenis. Wolfsgoed neemt u graag bij de hand en combineert vakmanschap met betrokkenheid. 

Hans: “Duidelijkheid, met het best mogelijke resultaat. Dat is waar ik voor sta. Ik vind het belangrijk dat klanten altijd weten waar ze aan toe zijn. Heldere communicatie en een open houding maken het verschil. Tegelijkertijd ga ik tot het uiterste om te streven naar het beste resultaat. Ik zet graag net dat stapje extra.”

Maak kennis met de vier voordelen van Wolfsgoed:
 • Eén contactpersoon
  Het allereerste contact tot de uiteindelijke overdracht bij de notaris, verloopt via Hans van Wolfswinkel. Zo is er gezamenlijk een compleet overzicht en ontstaan er geen misverstanden. Wolfsgoed houdt het graag persoonlijk. Ervaar het gemak van één aanspreekpunt voor al uw vragen.
 • Altijd inzicht
  Als enige makelaarskantoor in Barneveld biedt Wolfsgoed toegang tot een eigen klantintranet. Door zelf in te loggen op ‘Mijn NVM’ komt u in uw eigen digitale dossier en heeft u direct inzicht in de stand van zaken van uw woning. Zo kunt u bijvoorbeeld gelijk zien of er brochures gedownload zijn, hoe vaak uw woning is bekeken en of er geïnformeerd is naar uw woning.
 • Aantrekkelijke tarieven
  Wolfsgoed gelooft sterk in een één-op-één benadering en kan hierdoor aantrekkelijke tarieven aanbieden. We investeren niet in grote kantoorpanden, maar liever in een persoonlijke en betrokken werkwijze.
 • Best mogelijke resultaat 
  Uiteindelijk wilt u een goed resultaat en dat is nou net de passie van Wolfsgoed. Een tevreden klant, dat is het doel. Hans: “Graag zet ik een stapje extra. Even dat extra telefoontje plegen, opnieuw een bezichtiging regelen, oprechte aandacht voor de brochure of nog even door onderhandelen. Ik doe mijn werk met gedrevenheid.”

“Graag laat ik u het voordeel van Wolfsgoed zelf ervaren. Ik zie uit naar een kennismaking!” Hans