Mijn favorieten

Waarom Wolfsgoed

Hans van Wolfswinkel, makelaar en oprichter, is het herkenbare gezicht achter Wolfsgoed. In 2016 richtte hij zijn makelaarskantoor op en inmiddels behoort Wolfsgoed tot de gevestigde makelaars in Barneveld. Kenmerkend zijn de persoonlijke en frisse aanpak. Het kopen of verkopen van een huis is een unieke gebeurtenis. Wolfsgoed neemt u graag bij de hand en combineert vakmanschap met betrokkenheid. 

Duidelijkheid, met het best mogelijke resultaat. Dat is waar wij voor staan. Het is belangrijk dat klanten altijd weten waar ze aan toe zijn. Heldere communicatie en een open houding maken het verschil. Tegelijkertijd gaat Wolfsgoed tot het uiterste om te streven naar het beste resultaat. We zetten graag net dat stapje extra.


Maak kennis met de vier voordelen van Wolfsgoed:
 • Persoonlijk en betrokken
  Wolfsgoed houdt het graag persoonlijk. Het allereerste contact tot de uiteindelijke overdracht bij de notaris, verloopt op een prettige en betrokken wijze. Dankzij ons kleinschalige team, zijn onze medewerkers betrokken en goed geïnformeerd. Zo is er gezamenlijk een compleet overzicht en ontstaan er geen misverstanden. Ervaar het gemak van onze persoonlijke aanpak.
 • Altijd inzicht
  Als enige makelaarskantoor in Barneveld biedt Wolfsgoed toegang tot een eigen klantintranet. Door zelf in te loggen op ‘Mijn NVM’ komt u in uw eigen digitale dossier en heeft u direct inzicht in de stand van zaken van uw woning. Zo kunt u bijvoorbeeld gelijk zien of er brochures gedownload zijn, hoe vaak uw woning is bekeken en of er geïnformeerd is naar uw woning.
 • Aantrekkelijke tarieven
  Wolfsgoed gelooft sterk in een één-op-één benadering en kan hierdoor aantrekkelijke tarieven aanbieden. We investeren niet in hiërarschische structuren, maar liever in een persoonlijke en betrokken werkwijze.
 • Best mogelijke resultaat 
  Uiteindelijk wilt u een goed resultaat en dat is nou net de passie van Wolfsgoed. Een tevreden klant, dat is het doel. We zetten graag net een stapje extra. Nog even dat  telefoontje plegen, opnieuw een bezichtiging regelen, oprechte aandacht voor de brochure of nog even door onderhandelen. Wij doen ons werk met gedrevenheid.

Graag laten wij u het voordeel van Wolfsgoed zelf ervaren. Wij zien uit naar een kennismaking!