Mijn favorieten

Aankoop

U oriënteert zich op het kopen van een eigen of andere woning. Een leuke, maar ook een spannende tijd breekt aan! Een uitgelezen kans om goed na te denken over uw woonwensen en mogelijkheden. Graag staat Wolfsgoed u bij met een goed en persoonlijk advies.

Wolfsgoed informeert u dagelijks als er een woning in uw categorie in de verkoop komt. Nog voor een huis op Funda staat, bent u op de hoogte van het nieuwe aanbod. Wel zo prettig in de huidige markt waar woningen snel worden verkocht.

Vindt u een woning die aan uw wensen voldoet, dan begeleidt Wolfsgoed u nauwgezet bij de aankoop. Uw makelaar gaat altijd mee met de bezichtiging en adviseert u over de staat van de woning, de (ver)bouwmogelijkheden en een reële prijs. Dankzij het NVM-systeem beschikt Wolfsgoed over recente vergelijkbare transacties. Als u eenmaal de keuze heeft gemaakt, worden de onderhandelingen voor u gevoerd. Dit is vaak net zo prettig.


"Een huis koop je niet alleen met je hoofd, maar ook met je hart. Als makelaar ben je emotioneel minder direct betrokken. Deskundigheid en ervaring dragen bij aan een beter resultaat. Dit zetten wij graag voor u in tegen een aantrekkelijk tarief. Laten we hier tijdens een kop koffie eens rutig verder over praten.


Wolfsgoed begeleidt u tot aan de eindstreep. Na het akkoord worden de koopovereenkomst en verdere akten gecontroleerd en kloppend gemaakt.